Tilausajot ja valmismatkat

Matka-Niinimäki Oy on kuljetusalan monipuolinen toimija, jonka pääpalveluihin kuuluvat tilausajot ja valmismatkat Suomessa ja Euroopassa sekä reittiliikenne Varsinais-Suomessa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme onnistuneita matkaelämyksiä mukavasti, turvallisesti ja luotettavasti. 


Tilausajot

Perheyrityksemme on erikoistunut räätälöityihin tilausajo- ja tilausmatkoihin, jotka toteutamme tarkkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Täyden palvelun matkatoimistostamme saatte apua aikataulujen ja reittien suunnittelusta aina majoitus- ja ohjelmajärjestelyihin saakka. 

Linja-autoja meillä on yhteensä 15 kappaletta, joista isoja turistibusseja on 7 kpl, linja-liikenne busseja 3 kpl ja pikkubusseja 5 kpl. Tilausajobussiemme varusteisiin kuuluu mm. Wi-Fi, ilmastointi, WC, radio, mikrofoni, CD/DVD-soitin, turisti-istuimet. Bussien koot vaihtelevat 9-paikkaisesta minibussista 70-paikkaiseen turistibussiin.

Olipa tarpeenanne tilausajo teatteriin tai tilausmatka Eurooppaan, yrityksemme valikoimasta löytyy varmasti ryhmällenne sopivin bussi ja ammattitaitoinen kuljettaja!


Valmismatkat

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia valmismatkoja Suomesta aina Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja muualle Eurooppaan asti. Palvelualttiit ja ammattitaitoiset kuljettajamme varmistavat matkan sujuvuuden aina päätepysäkille asti!

 Tutustu valmismatkoihimme sekä matkakohteisiimme »


Linja-autoliikenne

Kuljetuspalveluihimme kuuluu myös maaseutuliikenne Loimaan, Oripään, Auran, Marttilan sekä lähikuntien alueella.

Tutustu aikatauluihimme »

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä onnistunut matka! 

Pyydä tarjous kuljetuspalveluistamme »