Tilausajot ryhmille Suomessa, Baltiassa ja Euroopassa

Turvallinen, viihtyisä kuljetus kaikenlaisiin toiveisiin teattereista koulutus-, kylpylä- ja kulttuurimatkoihin

Tilausajomme ryhmille suuntaavat kotimaan kohteiden ohella pääasiassa Baltiaan, mutta tottakai teemme tilausmatkoja myös Pohjoismaissa sekä Euroopassa. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveen mukaan, kysy meiltä kuljetusta esimerkiksi teatteri- tai konserttimatkalle, ruskamatkalle Lappiin tai  ostos- ja kylpylämatkalle Tallinnaan.

Tilausajot Baltiaan >> Jos olette ryhmänne kanssa kiinnostuneet matkasta Viroon, Latviaan tai Liettuaan, oheisen linkin takaa löydät hyödyllistä matkustamiseen liittyvää tietoa. 

Pyydä tarjous tilausajosta »

​​​​​​​

Bussit ja kokenut kuljettaja viihtyisään matkantekoon

Meillä on useita hyvinvarusteltuja 16–66-paikkaisia busseja, joista löytyy mm. WC, Wi-Fi, ilmastointi, USB- tai verkkovirta pistokkeet sekä muita mukavuuksia, ja ammattitaitoiset kuljettajamme varmistavat turvallisen matkaamisenne. Ehdotamme mielellämme teille sopivaa bussia, joten kerro meille matka-aikeistanne!

Autamme myös matkan järjestelyissä, kuten viisumiasioissa, majoituksessa ja monissa muissa matkan toteutumiseen liittyvissä tehtävissä, jotta ryhmänne reissu saadaan toteutumaan mahdollisimman sujuvasti. 

Tilaa tästä tilausajo ryhmällesi »